İbrahim Sulhiye Kamanlı İlkokulu

Vizyon: Çoğunluğun sesi olan toplumun bir ferdi olmaktan ziyade çoğulcu demokrasi arzulayan bireyler olarak sevgi,saygı ve hoşgörü temelli,Atatürk ilkelerine bağlı, vatanını ve milletini seven bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Küreselleşme çabasında,varoluşunu tek temelden değil çoğulcu anlayışla ortaya koyan dünyamızda, eğitim öğretim açısından tam bir kültür mozaiği içerisinde öğrencileriyle bütünleşmiş,çevresiyle uyum içerisinde çalışan öğretmenleriyle olumsuz şartlardan bertaraf olmuş yapısıyla tam uyumluluk anlayışıyla çalışma prensibi olan sevgi,saygı ve hoşgörü yuvasıyız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://iskamanliio.meb.k12.tr

Adres - Tatlıcak Mah. Yeşilhat Sok. No16/A Karatay/KONYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1922

Yerleşim Yeri - Tatlıcak Mahallesi Yeşilhat Sokak No:16/A Karatay/ KONYA

Adres - Tatlıcak Mah. Yeşilhat Sok. No16/A Karatay/KONYA

Ulaşım Fuar Otobüs Duraklarından kalkan 32 nolu Başak Mahallesi ve 36 nolu Tatlıcak Mahallesi otobüsleri ile gelinmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi ve İlçe Merkezi 7 Km